شاخص عسل وسیر
عسلنوشته ها

عسل و سیر : ترکیب دو ماده قدرتمند که یک درمان طبیعی قدرتمند می سازد

به دنبال یک تقویت‌کننده ایمنی طبیعی برای مقابله با سرماخوردگی و آنفلانزا هستید؟ توصیه می کنیم یک ظرف پر از عسل و سیر در یخچال خود داشته باشید. هرچند این یک ترکیب ساده، و درست کردنش آسان است. اما چرا باید عسل خوش طعم…

به دنبال یک تقویت‌کننده ایمنی طبیعی برای مقابله با سرماخوردگی و آنفلانزا هستید؟ توصیه می کنیم یک ظرف پر از عسل و سیر در یخچال خود داشته باشید. هرچند این یک ترکیب ساده، و درست کردنش آسان است. اما چرا باید عسل خوش طعم و رایحه را، با سیری که خیلی خوش طعم و عطر نیست ترکیب کرد؟ عسل و سیر باهم ترکیب عالی ای برای کمک به سالم ماندن شما ایجاد می‌کنند. هردو آن ها تاریخچه هزاران ساله را به عنوان درمان‌های دارویی دارند و زمانی که باهم مصرف می شوند، یک ترکیب بسیار قوی ایجاد می شود.

زمانی از بیش‌ترین خواص سیر می توان بهره  برد که به عنوان غذای خام استفاده شود و نه به عنوان یک مکمل در پخت غذاهای دیگر. مشکل اینجاست که حتی اگر سیر خام یک خوراکی مورد علاقه باشد، تقریباً غیر ممکن است که بتوان سیر خام را به تنهایی مصرف کرد. اما ترکیب کردن عسل و سیر، شدت عطر و طعم سیر را قابل تحمل تر از خوردن سیر خام در مقادیر زیاد می کند. سیر تا آنجا که دانشمندان امروزی کشف کرده‌اند، فواید سلامتی و شفابخش زیادی دارد. علاوه بر این انواع عسل نیز دارای فواید و خواص درمانی متعددی است. در نتیجه این دو با هم می‌توانند سیستم ایمنی بدن را در بهترین حالت ممکن نگه دارند. برای درک بهتر این موضوع بهتر است ابتدا به خواص و فواید هریک از آن ها بپردازیم.

چرا سیر ؟

این روزها سیر در بسیاری از غذاها و خوراکی ها مثل مرغ، چیپس، سس سالادها، گوشت و … دیده می شود. می توان گفت یک ماده غذایی است که عطر و طعم آن غیرقابل انکار است. سیر دارای مزایای ضد التهابی عالی است. همچنین این ماده ویژگی ضد باکتری و ضد ویروسی متعددی دارد. سیر حاوی مقادیر زیادی از منگنز، کلسیم، فسفر، سلنیوم، ویتامین B6 و ویتامین C است. از سیر برای کاهش فشار خون، بهبود سلامت قلب و عروق، کلسترول پایین، جلوگیری از سرطان و افزایش آهن بدن استفاده می شود.

تاریخچه درمانی سیر

 این مزه دوست داشتنی از سالیان سال مورد اقبال جوامع مختلف بوده است.برای چندین هزار سال انسان ها از سیر مصرف کرده اند. با وجود این که تمدن های باستانی به ندرت با یکدیگر ارتباط برقرار می کردند، همگی ارزش سیر را به درستی درک می کردند. به عنوان مثال، مصریان باستان از سیر برای افزایش بهره وری و قدرت، از بین بردن آلودگی حشرات و درمان بیماری های گردش خون استفاده می کردند.

دانشمندان بزرگ تاریخ از جمله ابن سینا به خواص فراوان سیر تاکید داشته و در درمان بسیاری از بیماری ها از آن استفاده می کردند. همچنین در قرآن کریم از آن نام برده شده و پیامبر اسلام نیز مصرف آن را توصیه کرده اند. یک متن یهودی قرن دوم به نام The Talmud سیر را برای چندین اختلال و مقابله با انگل ها تجویز می کند. سربازان یونانی باستان نیز از سیر برای تقویت استحکام و حفاظت از پوست در برابر سم استفاده می کردند. روم قرون وسطی آن را با بهبود اختلالات دستگاه گوارش، کاهش بیماری مفاصل و بهبود سیستم گردش خون مرتبط می سازد. چینی‌ها و ژاپنی از آن برای تسکین بیماری‌های گوارشی و تنفسی استفاده کردند.

عسل و سیربرخی از فواید سلامتی سیر

  • سموم را از بین می برد
  • کاهش فشار خون
  • عفونت های قارچی را درمان می کند
  • می تواند به شما کمک کند مدت بیشتری زندگی کنید
  • جلوگیری از حملات قلبی
  • اسهال مسافرتی را درمان می کند
  • برای درمان عفونت های قارچی استفاده می شود
  • بیماری های قلبی عروقی را درمان می کند
  • سطح فشار خون را بهبود می بخشد
  • ایمنی بدن را تقویت می کند
  • جلوگیری از پشه و گزش آن
  • حساسیت دندان یا دندان درد را درمان کنید
  • علائم تب یونجه و سرد را کاهش می دهد
  • جلوگیری از توسعه آترواسکلروز(تصلب شرایین)

همچنین سیر در برخورد با مشکلاتی همچون دیابت، آرتروز، پروستات بزرگزیر و بسیاری دیگر از بیماری ها بسیار مفید می باشد. می توانید برای تاثیر گذاری بیشتر آن را با مواد دیگری ترکیب کنید. مانند ترکیب عسل و سیر که فواید بسیاری را ایجاد خواهد کرد.

چرا عسل ؟

عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که خواص ضد باکتری و ضد میکروبی دارد. این ماده شگفت انگیز سرشار از  ویتامین ها و مواد معدنی است. تقریبا به عنوان یک مولتی ویتامین عمل می کند. این خواص می تواند برای کمک به افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش آلرژی، سرماخوردگی، تسکین گلودرد، مبارزه با عفونت و جلوگیری از سرطان استفاده شود.

برخی از خواص درمانی عسل

  • سرفه را تسکین می دهد
  • مبارزه با میکروب ها و باکتری های مضر
  • زخم های سطحی را بهبود می بخشد
  • برای کاهش وزن و افراد دیابتی مناسب است
  • برای درمان ناراحتی های معده مفید است
  • یاعث افزایش انرژی خواهد شد
  • بهبود کیفیت خواب و آرامبخش است
  • برای درمان فشار خون بالا موثر است
  • مراقبت از سلامت پوست و مو
  • بهبود عملکرد قلب و جلوگیری از حملات قلبی

به منظور بهره بردن از همه ی مزایا و خواص عسل , باید مطمئن شوید که عسل خام و طبیعی را مصرف می کنید. عسل های تقلبی این ویژگی ها را نخواهند داشت.

فواید سلامتی ترکیب عسل و سیر

این دو ماده به عنوان یک پایگاه برای تقویت سیستم ایمنی بدن شما در مقابله با سرماخوردگی، آلرژی و آنفولانزا عمل می کنند. این دو ماده را ترکیب کنید و یک راه طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی داشته باشید. در اینجا مزایای سلامتی و درمانی عسل و سیر را بررسی می کنیم. البته که فواید این ترکیب فوق العاده بسیار است اما در اینجا به هفت مورد از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.

۱. عسل و سیر گردش خون را بهبود می بخشد

ترکیبات عسل و سیر، زمانی که با هم مخلوط می شوند برای سیستم گردش خون بسیار مفید است. هر دو برای جلوگیری از لخته شدن خون و مشکلاتی مانند: ترومبوز و رگ های واریسی عمل می کنند.

۲. ترکیب عسل و سیر و کاهش التهاب

مطالعات نشان می دهد که بسیاری از عوارض مزمنی که افراد تجربه می کنند، به علت عدم تعادل در بدن است که باعث التهاب می شود. سیر و عسل هردو برای رفع التهاب مفید هستند. ترکیب آن ها به عنوان داروهای ضد درد طبیعی و برای کمک به بیماری هایی مانند آرتروز، احتباس(جمع شدن) مایعات و اختلالات عضلانی بسیار موثر است.

۳. برای کنترل کلسترول نامساعد مفید است

زمانی که سیر به صورت خام مصرف می شود، آلیسین ترشح شده از آن، میتواند به جریان خون کمک کند و کلسترول اضافی را از بین ببرد. ترکیب آن با عسل می تواند موثر تر باشد. این یک راه حل ساده اما کارآمد برای حفظ سطح تری گلیسیرید بدن است.

۴. موجب کاهش فشار خون می شود

فشار خون بالا، یک بیماری است که می تواند سلامت قلبی و عروقی را تهدید کند. برای کنترل کردن آن به طور طبیعی، توصیه  می شود به صورت روزانه عسل و سیر را با معده خالی مصرف کرد. این ترکیب فوق العاده می تواند موجب کاهش فشار خون شود.

۵. برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزای موثر است

مصرف مداوم این ترکیب، موجب می شود تمام علائم سرماخوردگی و آنفولانزا به طور موقت کاهش یابد. ترکیب عسل و سیر بدن را در مبارزه با ویروس ها کمک می کند. همچنین تولید آنتی بادی هایی که مسئول حفاظت از راه های هوایی بدن هستند، را تحریک می کند.

۶. برای تسکین سرفه بسیار مفید است

چه منشاء سرفه از یک عفونت باکتریایی و یا یک ویروس باشد، هیچ چیز بهتر از نوشیدن شربتی که با عسل و سیر خرد شده درست شده است نیست. نوشیدن این شربت سوزشی را که احساس می کنید، آرام می کند. علاوه بر این به عنوان یک تحریک کننده خلط آور برای ازبین بردن خلط عمل می کند.

۷. عسل و سیر سیستم ایمنی را تقویت می کند

خواص ضد قارچ ترکیب عسل و سیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. هر دوی آنها برای افزایش توان دفاعی بدن در برابر ویروس ها، باکتری ها و هرنوع عامل بیماری زا دیگر مناسب است.

چگونگی ترکیب عسل و سیر

۱- ظرف شیشه ای و درپوش آن را تمیز و استریل کنید. از یک ظرف شیشه ای مناسب با مقدار عسل و سیری که در نظر گرفته اید، استفاده کنید. شما به اندازه ای عسل نیاز دارید که سیر را به طور کامل بپوشاند. حتی اگر مقدار کمی در شیشه باقی می‌گذارید.

۲- سیر را برای مصرف آماده کنید. سیر تازه را پوست بکنید. شما می توانید حبه های سیر را خرد کنید. به این طریق عسل طبیعی با سرعت بیشتری به داخل سیر نفوذ می کند.

۳- حبه های سیر را داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با عسل بپوشانید. بعد از اینکه حبه های سیر را داخل ظرف شیشه ای ریختید. عسل را بر روی آن بریزید و با قاشق هم بزنید تا عسل بخوبی لابلای آن را پر کند. یک سانت از فضای بالای شیشه را خالی بگذارید تا در صورت اینکه فعل و انفعلاتی داخل آن رخ داد و افزایش حجم داشت فضای کافی برای آن وجود داشته باشد. در صورتی که جباب هایی داخل ظرف مشاهده کردید سعی کنید آن حباب ها را خارج کنید .

۴- درب ظرف را محکم ببندید و ابتدا بگذارید تا چند روز در دمای اتاق باقی بماند.

۵- سپس ترکیب بدست آمده را در یخچال نگهداری کنید. پس از چند روز می توانید از آن استفاده کنید، اما بعد از یک یا دو هفته، عطر و طعم آن دلچسب تر می شود.

شما ممکن است متوجه حباب های عسل شوید، نگران نباشید این بخشی از روند تخمیر است. اگر شما در مورد ورود باکتری ها به داخل نگران هستید، به یاد داشته باشید عسل، نگهدارنده طبیعی و ضد میکروبی است. فقط مطمئن شوید که از شیشه های تمیز استفاده می کنید.

چند نکته مهم

بهتر است برای بهره‌مندی از بیشترین خواص سیر، همواره آن را به صورت خام مصرف کنید. در غیر این صورت، شما برخی از ویژگی های سیر را از دست خواهید داد.

بهتر است ترکیب عسل و سیر را هر روز با معده خالی یا ناشتا مصرف کنید. این کار به پیشگیری و بهبودی نشانه های سرماخوردگی یا آنفلوآنزا کمک خواهد کرد.

برای بهره مندی از تمام خواص عسل، بهتر است از عسل خام و طبیعی استفاده کنید. پس لطفا در هنگام خرید عسل به این نکته توجه داشته باشید.

در صورت امکان، نیم اینچ (۱٫۲ سانتیمتر) از فضای بالای ظرف شیشه ای نگهدارنده ترکیب را خالی بگذارید.

اگر در ظرف شیشه ای را به خوبی ببندید، این ترکیب می تواند برای دو سال نیز سالم باقی بماند. این ترکیبی بادوام، راحت برای تهیه و بسیار موثر است.

ترکیب عسلفواید عسل طبیعی
مطالب بیشتر

بدون دیدگاه

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
دسته‌بندی بلاگ